Maak direct online een afspraak voor een pretecho 

Een eerste kennismaking met jullie kindje hoeft geen 40 weken op zich te laten wachten. Met de nieuwste echotechnieken zie je een haarscherp beeld van de baby in je buik. Dus breng de discussies over het neusje van mama of papa maar vroeg op gang. Plan direct een online afspraak in voor een 2D, 3D of 4D-pretecho bij Echopraktijk Voorne-Putten in Hellevoetsluis.

 

Zit er geen geschikte datum / tijd bij? Mail of bel voor de mogelijkheden!

Maak direct een afspraak
Echopraktijk Voorneputten

Contactgegevens

Echopraktijk Voorne-Putten

Preludestraat 20
3223 PJ Hellevoetsluis

06 - 23 32 02 52

info@echopraktijkvoorneputten.nl

Openingstijden

Dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag (alleen op afspraak)

Zondag in overleg (€ 10,- toeslag)

Contactformulier

*Verplicht

Logo testimonial

Wij zijn heel tevreden over de echo's die we hebben gehad! De eerste keer was de kleine niet goed te zien, dus we mochten de week erna nog een keer terugkomen. Deze keer hebben we onze dochter wel goed kunnen bewonderen! Onze complimenten aan Tess! Ze legt alles goed en duidelijk uit en haar enthousiasme en plezier in haar werk zijn duidelijk te merken.

- Chamilah Harmsen -

Logo testimonial

Wat een ervaring...….super.....kan het niet anders zeggen. Vandaag erachter gekomen dat we een dochter krijgen na 3 zonen.....en natuurlijk niet droog kunnen houden :) dank je wel Tess

- Claire Kruijs -

Logo testimonial

Wij kunnen alleen maar lof spreken over Tess en de echopraktijk! Ze legt alles zo goed uit neemt gewoon de tijd voor je! Super leuk, ik zal alle zwangere zeker aanraden om hier naartoe te gaan! TOP bezig Tess!

- Nancy Boersma -

Een aantal keren wezen kijken naar onze lieve Julie. Blij met de resultaten van de echo's. Duidelijke foto's, mooie nette praktijk en een super goede service! Tess neemt echt de tijd voor je en legt alles duidelijk uit. Echt een aanrader! Bedankt Tess, wij zijn in ieder geval erg blij met je!!

- Lisa Herlaar -

Heel blij met onze echo bij Echopraktijk Voorne Putten! Tess neemt echt de tijd voor je, onze eerste afspraak was er helaas weinig van onze baby te zien omdat hij met zn gezicht tegen de placenta aan lag, maar gelukkig mochten we terugkomen en is het de 2e keer wel gelukt! Aanrader!

- Sharon Overgaauw -

Een hele mooie praktijk en goede service een echte aanrader om hierheen te gaan! We hebben weer kunnen genieten van ons mooie meisje.

- Eline Stouten -

Zeer tevreden! Er wordt niet op de minuut gekeken en je merkt dat ze het met veel plezier en enthousiasme doet! We komen rond de 28 weken zeker terug!

- Menno Louwerse -

Super goede echopraktijk! Tess neemt echt de tijd om alles heel erg enthousiast te vertellen en te laten zien. Wij zijn voor zowel de geslachtsbepalingecho als een 2d echo bij 28 weken bij haar geweest en bevelen haar heel erg aan!

- Stephanie de Bakker -

Vorige week een vroege geslachtsbepaling echo gehad. Wij wilde het ons zelf en onze familie verassen met een general reveal ballon. Wat helemaal geslaagd was dankzij Tess die heel discreet het geslacht in een afgesloten envelop aan ons mee gaf. Hartelijk dank voor deze prachtige herinnering

- Barbara van Bree -

Super mooie echo gehad + geslachtsbepaling. Wat een enthousiasme had Tess. We wilden niet direct weten of het een jongen/meisje werd, hier ging ze heel professioneel mee om. We komen zeker terug voor een 3d of 4d echo over een paar weekjes!

- Manon van Herwijnen -

Ons meisje liet haar gezichtje goed zien en Tess heeft mooie foto's kunnen maken. Ook besteedde ze veel aandacht aan ons zoontje Nathan, hij mocht zelfs helpen en dat vond hij geweldig! Hele mooie praktijkruimte en dus zeker een aanrader voor alle aanstaande papa's en mama's.

- Vivienne van der Velde -

Super goede ervaring opgedaan en we komen zeker bij je terug! Het enthausiasme en je uitleg waren top! Tot snel voor de 3D/4D echo!!

- Jacintha Bruggeman -

Super lieve meiden die echt hun best doen voor een mooi plaatje van je kindje! Echt een aanrader!

- Shanon Degeling -

vandaag de 16weken geslachtsbepaling gedaan en wat een eigenwijs kindje hebben wij hahaha.. uiteindelijk toch kunnen zien wat wij zullen krijgen, super gezellige vrouw die echt de tijd neemt om alles te bekijken. wij zijn blij alles zit erop en eraan!
over 10weekjes weer terug voor een 3/4d echo

- Ramona van Herk -

Tess nam de tijd om alles uit te leggen en te laten zien. Wij kwamen met 6 personen naar de echo kijken en dit was geen enkel probleem. De praktijkruimte is een mooie ruimte en een prima plek om rustig naar de prachtige beelden te kijken.

- Roxanne Corzilius -

Zeker als prettig ervaren. en raad het zeker aan om langs te gaan. Ze weet alles! Ze kan alles vertellen.. hele leuke meid!

- Ramona Voss -